Hallais, ka han sei? Skutern gikk gaiken, så æ treng assistent.

Her går det fort førr sæ, mens man jåsse rundt. Like jo fart og spenning så no tar æ saken i egne hender! Æ leite etter fleire til i teamet mett som kan være lamme, sjabbe litt skjit og innimellom ikkje gjøre en pelle mainnskjit.

Men innimellom hadde det vært jævt om du kunne stått staut i nordvesten å gjedd mæ ei handsrekking. Æ like å trene, farte rundt i biln min, jabbe om motoriserte doninga og være på vift lamme vænnan mine. Hefte ikkje å kverulere om bila, maskina og verktøy, litt olje her og der, krydre bare hverdagen. Rullestolen min glir gått på isholka og bane sæ vei i vårløysninga. Kjekt om du også ser nytten av å trene, suse ned skibakkan på sit-ski, lar dæ rive me når man kjempe om seieren i handball eller kampe om målan i el-inne bandy! Mutter sei æ e sta som et esel, men det ska vi bli to om. Æ e en tolmodig sjel, med ei kreativ sia. Æ har stor omsorg for andre og lett å få med på sprell. Æ e en likanes kar og håpe nån har løst til å være lamme mæ i min hverdag.

Er du iniativrik, løsningsorientert og ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen, kan dette være jobben for deg. Jeg er en ung mann på 21 år som utvider staben min med brukerstyrte personlige assistenter.

Jeg søker etter

  • 3 stillinger: 5%. Hver tredje lørdag
  • 1-2 stillinger tilkallingsvikar

Stillingsstørrelse kan diskuteres, men oppgi gjerne i søknaden hva du kan bidra med.

Arbeidsoppgaver

I jobben som brukerstyrt personlig assistent vil du være mine forlengede armer og ben, og delta aktivt i min hverdag. Bor sentralt på fastlandssiden, har egen doning, men trenger sjåfør med førerkort kl B. Du bidrar med å legge til rette for de hverdagslige gjøremålene og den aktiviteten jeg ønsker å utføre. Du holder deg i nærheten slik at du kan bistå meg ved behov. Å være en viktig del av at min hverdag blir etter mine ønsker og premisser. Oppgavene innebærer hjelp til påkledning, løft, turer, trening, sjåfør, tilrettelegging, sosialt og generell bistand.

Kvalifikasjoner

-Førerkort klasse B

  • Over 18 år og fri vandel, politiattest kreves

Personlige egenskaper

-Ungdommelig og sporty

-Tålmodig, kreativ og motiverende

-Er positiv, har godt humor og utpreget ja-holdning

  • Løsningsorientert, fleksibel og initiativrik
  • Punktlig og strukturert

-Liker å være aktiv og på farten

-Tåle dyr

Vi tilbyr

Privat Omsorg Nord er arbeidsgiver og tilbyr ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og pensjonsordning.

Kontaktinformasjon

Hege Berg, tlf 91722384, BPA-koordinator.

Arbeidssted

Tromsø

Søknad sendes til: hege@privat-omsorg.no

Referanser ønskes. Oppgi gjerne referanseperson med relasjon og telefonnummer.

Søknadsfrist 01.12.19

Oppstart etter avtale.